Philips Respironics är den ledande leverantören av innovativa lösningar på den globala marknaden för sömn och andning. Företagets framgångar sträcker sig mer än tre decennier tillbaka i tiden och kan spåras till en historia med en djupt rotad genialitet och en passion för att hitta lösningar till dem som behöver det. Den här traditionen av förnyelse kombinerad med en förmåga att förutse marknadens behov är grundläggande för företaget. Den har gjort Philips Respironics till ett namn som är känt över hela världen för att vara marknadsledande inom området sömn och andning.

Sömnmarknaden är hörnstenen i Respironics företagsstrategi. Respironics är erkänt som global marknadsledare och innovatör när det gäller andningsstörningar under sömnen, och företaget använder sin spetskompetens för behandling av obstruktiv sömnapné (OSAS) för att utveckla innovativa lösningar för diagnos, behandling och övervakning av andra sömnstörningar.

www.respironics.eu
www.respironics.co.uk

 

Beställ informationspaket

Beställ information (bild)

Om du vill ha mer information om diagnosen obstruktiv sömnapné och fördelarna med behandling kan du beställa ett kostnadsfritt informationspaket, som innehåller information om obstruktiv sömnapné och användbara tips om hur du kan gå vidare.


 Klicka här för att beställa ett informationspaket